Vilken hund är du?

När det kommer till olika frågeformulär så finns det nog ett formulär om vad som helst. Man kan göra tester om vilken frukt man är till vad man har för personlighet så varför inte göra ett test om vad man är för typ av hund.

Nej, om du tror att du kommer få göra ett seriöst test här om vad du skulle vara för typ av hund om du var hund så kan du sluta läsa nu. Visst, du kommer få läsa om några raser för att kunna bestämma vilken som är du, men mer seriösa tester får du finna på andra sajter. En gissning är att det inte krävs mer än en snabb googling för att finna ett sådant test. För, i dagens samhälle vill vi alla göra tester för att få svar på vad vi är för typ av glass eller vad vi gillar för typ av älskare. Det här med att vi egentligen redan bär svaren inom oss själva känns så självklart enkelt att vi gör det svårare för oss och måste göra en mängd tester. Så, kanske borde vi lyssna lite mer på oss själva istället för att lyssna på tester. Men, i slutändan kan man inte komma ifrån att det är ganska kul att göra tester för att testa testet om hur bra det är.

Labrador eller Bulldog

För att göra det lite enkelt så tar vi några hundar som är otroligt populära och då vi tidigare skrivit om de populäraste hundarna i Sverige så plockar vi några från den listan, för hur kul är det egentligen om du inte vet vad det är för typ av hund du är lik.

  • Schäfer – Är du en schäfer så är du lugn, pålitlig och är alltid politisk korrekt. Du har långvariga relationer men kan brusa upp dig rejält om det är något som är fel eller någon som blir orättvist behandlad.
  • Golden retriver – Man kan beskriva dig med ett ord: ”livsnjutare” Timon & Pumba är dina förebilder då det bästa du vet är att ha söndag och bara glida runt och göra exakt det du känner för. Det enda kravet du har på andra är att de inte ska stressa i din närhet.
  • Rottweiler – Att spara på krutet är ett talesätt som du inte är bekant med. Du är snabb, beräknelig och gillar makt, pengar och att vara på toppen. Med andra ord en riktig killer!
  • Nakenhund – Det här med att ha på sig lager på lager som är på modet är inget för dig. Gud skapade oss nakna och att visa hud anser du är vackert. Du gillar nattklubbens dunkande och ömhet från andra.
  • Cocker spaniel – För dig är världen vacker, även om det regnar. För dig är välmående och kärlek viktiga ord och att pyssla och ta hand om andra ligger dig varmt om hjärtat. Du vill även att det sak vara Alla hjärtans dag varje dag. Då skulle det råda världsfred.
  • Bulldog – Du står stadigt med båda benen på jorden och är tuffingen som ingen vill bråka med, men du bjuder gärna upp till dans i ringen. Stabil som Dr Alban skulle säga!