Hundspann och dans på julmarknad

hundspann

I Vansbro ordnar de årligen en julmarknad som är mycket populär. För detta år ville man slå på den stora trumman och satsa mer på djur, något som blev mycket uppskattad.

6345065-santa-claus-with-a-bagVad man kan se är att det går år en trend där människor vill ha in mer djur i sina liv, och har man inga själv är man noga med att på sin semester få omge sig av aktiviteter som inkluderar djur. i Vansbro har de årligen en julmarknad som de satsar stort på och redan innan börjar de med julpyssel för att man ska komma i så bra stämning som möjligt.

Ett kulturhus med djur

I dt.se går det att läsa att man för detta år valde att flytta in själva julmarknaden och att man för detta år även kommer att ha både hästar och hundspann som underhållning. Förutom djuren hålls det dansuppvisning och självklart en och annan tomte.

Det här med att ha julmarknader är otroligt populärt och något som, kanske när vädret inte är det bästa rent vintermässigt, får ännu större betydelse för att få till den där julkänslan. Vad man ska tänka på när det vankas julmarknad är att det är bra att ha kontanter, även som swish blir allt mer populärt. Cash is king som det så tufft heter.

Populärt med hundspann

Det verkar som om det blir allt mer populärt med hundpann, bara det att man kan se att hundspann som man kan välja som olika aktiviteter i Sälen blir allt mer populärt och även nu sprider sig till andra delar och andra tillställningar – så som julmarknader. Under julmarknaden i Vansbro bjöd de även upp med hästar, och detta är något alldeles fantastiskt för vi människor blir på ett så bättre humör när vi får ha djur runt omkring oss.

Som vi skrev i inledningen börjar det bli en allt större trend med att djuren får en allt större del i människors liv, bara det att man på Gotland öppnar en restaurang för både människor och djur isar på vart vi är på väg.